Εγγραφή στο Μητρώο Έκτακτων Ενισχύσεων

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. Εκτύπωση

Στο Μητρώο Έκτακτων Ενισχύσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, εγγράφονται φορείς, επιχειρήσεις, φυσικά και νομικά πρόσωπα που πληρούν τις προϋποθέσεις που τίθενται στις πέντε (5) πρόσφατα εκδοθείσες προσκλήσεις του Υπουργείου, το κείμενο των οποίων έχει αναρτηθεί στην αρχική σελίδα της Πύλης Πολιτιστικών Φορέων (drasis.culture.gr). Στο Μητρώο Έκτακτων Ενισχύσεων δεν εγγράφονται μη κερδοσκοπικοί φορείς και η εγγραφή στο Μητρώο δεν συνεπάγεται την επιχορήγηση του φορέα, αποτελεί, όμως, απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή πρότασης επιχορήγησης.

Προκειμένου να εγγραφείτε στο Μητρώο Έκτακτων Ενισχύσεων, πρέπει να:

1. Διαβάσετε προσεκτικά, τις οδηγίες εγγραφής που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.

2. Δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη του ιστοτόπου (http://drasis.culture.gr/index.php/component/user/register#content)

3. Συμπληρώσετε τα πεδία της ταυτότητας του φυσικού ή νομικού προσώπου

4. Υποβάλετε την ταυτότητα για έλεγχο, εφόσον ελέγξετε το σύνολο των στοιχείων που καταχωρήσατε

5. Αποστείλετε την υπεύθυνη δήλωση του φυσικού προσώπου ή την υπεύθυνη δήλωση του νομίμου εκπροσώπου του φορέα:

α) είτε με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής, ταχυδρομικώς, στη διεύθυνση Μπουμπουλίνας 20-22, Τ.Κ. 10682, Αθήνα (Για τη Διεύθυνση Πολιτιστικών Δράσεων και Εποπτείας).Στην περίπτωση αυτή επισημαίνεται ότι δε γίνεται δεκτή η υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης μόνο με e-mail ή

β) είτε να προχωρήσετε στην έκδοσή της ψηφιακά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.gov.gr/ και να την αποστείλετε με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

Συμβατότητα με τους παρακάτω φυλλομετρητές (browsers):