Επικοινωνία

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. ΕκτύπωσηE-mail

I) Για θέματα που αφορούν:

α) εγγραφές, αλλαγές ή επικαιροποιήσεις στοιχείων στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων

β) προτάσεις επιχορήγησης για Φεστιβάλ, σύνθετες πολυθεματικές δράσεις και για ψηφιακό πολιτισμό

Αρμόδια υπηρεσία: Διεύθυνση Πολιτιστικών Δράσεων και Εποπτείας ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )
Προϊσταμένη Διεύθυνσης: Αναστασία Γκάτζιου

Προϊσταμένη Τμήματος:Χριστίνα Κοσμά


Γραφείο Διεύθυνσης:

Μάνθα Μπιτσοπούλου (2108201962, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Καλλιόπη Σολιδάκη (2108201766, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Φίλιππος Αθανασούλης (2108201956, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

 

Τμήμα Μητρώου Πολιτιστικών Φορέων ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Παρασκευή Γρηγοροτσιώλη (2108201781)

Νικολέττα Γκουτζουρή (2108201782)

Γρηγορία Λούτα (2108201925)

Δημήτριος Μουτόπουλος (2108201718)ΙΙ) Για θέματα που αφορούν προτάσεις επιχορήγησης για θέατρο, χορό, κινηματογράφο και μουσική

Δ/νση Παραστατικών Τεχνών και Κινηματογράφου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Προϊσταμένη Διεύθυνσης:Μαργαρίτα Αλεξομανωλάκη

 

Τμήμα Θεάτρου και Χορού

Θέατρο

Χριστίνα Βενιζέλου (2108201720, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )
Αντώνης Μπαστούνης (2108201736, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Χορός

Εύα Αγγελάκη (2108201737, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )
Ιωάννα Ζωντανού (2108201735, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

 

Τμήμα Μουσικής

Ευδοξία Σπυριδάκη (2108201740, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Αικατερίνη Αθανασοπούλου (2108201721, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

 

Τμήμα Κινηματογραφίας και Οπτικοακουστικών Μέσων

Χρυσάνθη Σιδερά (2103239680, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Σοφία Τσιάκα (2103239680, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )III)Για θέματα που αφορούν προτάσεις επιχορήγησης για εικαστικά και design

Αρμόδια υπηρεσία: Διεύθυνση Εικαστικών, Αρχιτεκτονικής, Φωτογραφίας και Μουσείων Σύγχρονου Πολιτισμού ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Προϊστάμενος Διεύθυνσης: Αντώνης Σκλεπάρης

Γραμματεία Διεύθυνσης: Χριστίνα Βέλλιου (2108201725, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )
Στυλιανή Δράκου (2108201703, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

 

 

IV) Για θέματα που αφορούν αιτήματα επιχορήγησης για γράμματα - βιβλίο

Διεύθυνση Γραμμάτων ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Προϊσταμένη Διεύθυνσης: Αθανασία Παπαθανασίου


Γεώργιος Περράκης (2108201965, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Eυγενία Μπαλάσκα (2108201707, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Σοφία Αρσενίδου (2108201783, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )
Μαρία Θρουμούλη (2108201705, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

 

 

V) Για θέματα που αφορούν προτάσεις επιχορήγησης για παιδιά-εφήβους και ΑμεΑ

Αρμόδια υπηρεσία: Διεύθυνση Ανάπτυξης Σύγχρονης Δημιουργίας ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Προϊσταμένη Διεύθυνσης: Νίκη - Μόνικα Τσιλιμπέρδη


Πρόσκληση για Άτομα με Αναπηρία

Αγγελική Λούση (2103257116, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Κωνσταντίνος Κοκκώνης (2103225158. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Βασίλειος Τσιβάκης (2103225158. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

 

Πρόσκληση για Παιδιά και Εφήβους

Ευσταθία Ταξιαρχοπούλου (2103248833, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Παναγιώτα Καριώτη (2103317895, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Ελένη Μπουτοπούλου (2103242788, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

 

VI) Για θέματα που αφορούν προτάσεις επιχορήγησης δράσεων Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Διεύθυνση Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Προϊσταμένη Διεύθυνσης: Σταυρούλα Φωτοπούλου


Σοφία Μπασιούκα (2105219073, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Ειρήνη Γιοβάνοβιτς (2105219088, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )


VII) Για θέματα που αφορούν διεθνείς σχέσεις και ευρωπαϊκά προγράμματα

Αρμόδια υπηρεσία: Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Προϊστάμενος: Γεώργιος Καλαμαντής

 

Κωνσταντίνος Τρακόσας (2103810348, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )