Συναυλίες του Δικτύου "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" σε συνεργασία με το Γ.Ε.Ν. (Ιούνιος 2019)

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. ΕκτύπωσηE-mail

Συναυλίες Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε Βόλο,Τρίκαλα και Φάρσαλα

Μια πρωτοβουλία του Δικτύου "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" σε συνεργασία με το ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ


Συναυλίες Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα διοργανωθούν και φέτος, με πρωτοβουλία του παγκόσμιου Δικτύου Ελασσονιτών "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" και του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας σε όλη τη Θεσσαλία, σε συνεργασία με το ΓΕΝ και τη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, με τη στήριξη Δήμων και πολλών πολιτιστικών Φορέων της Θεσσαλίας.

Οι συναυλίες έχουν γίνει θεσμός για τη Θεσσαλία και έχουν δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό, που με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθεί, κάθε χρόνο, τις πολιτιστικές αυτές εκδηλώσεις, κατακλύζοντας τα ανοιχτά μεγάλα θέατρα, όπου αυτές πραγματοποιούνται.

 

Οι συναυλίες, τον Ιούνιο του 2019, θα πραγματοποιηθούν στο Βόλο, στα Τρίκαλα και στα Φάρσαλα και έχουν σκοπό, πέραν της υψηλής καλλιτεχνικής τους αξίας που θα απολαύσουν όσοι θεατές τις παρακολουθήσουν στα ανοιχτά θέατρα σε όλη τη Θεσσαλία, τη στήριξη ευπαθών ομάδων στις ανωτέρω πόλεις.Συγκεκριμένα,έχουν προγραμματιστεί οι εξής συναυλίες :

 

  • Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 -Βόλος στο Θερινό Θέατρο Βόλου 'Μελίνα Μερκούρη",
  • Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 -Τρίκαλα στο Ανοιχτό Θέατρο Τρικάλων ,
  • Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 - Φάρσαλα στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων

Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, όλα αυτά τα χρόνια επιτελεί όχι μόνο σπουδαίο πολιτιστικό, καλλιτεχνικό και κοινωνικό έργο, αλλά και διαφημίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας δημιουργώντας -και μέσα από την τέχνη- βαθιά αισθήματα εμπιστοσύνης και σεβασμού προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, αναδεικνύοντας την Κοινωνική Αλληλεγγύη ως υπέρτατο κοινωνικό αγαθό.

 

Το δίκτυο συλλόγων επαρχίας Ελασσόνας και αποδήμων επαρχίας Ελασσόνας "ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" είναι εγγεγραμμένο στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με αριθμό μητρώου 4122.

*Η φωτογραφία ανήκει στο Σύλλογο και αναρτάται με τη σύμφωνη γνώμη του.